Skip to content

Akasha reading

Akasha kronieken

De Akasha kronieken zijn een bewustzijnsdimensie waarin de vibratie van elke ziel en zijn reis ligt opgeslagen. Alles wat elke ziel in de loop van zijn bestaan ooit heeft gedacht, gezegd en gedaan, maar ook alles ten aanzien van zijn toekomstige mogelijkheden is vastgelegd.

De Akasha kronieken zijn constant in verandering en uitbreiding. Naarmate onze ziel zich door de tijd heen ontwikkelt, worden de kronieken bijgesteld om onze groei weer te geven. Ze worden voortdurend verfijnd naarmate we meer op één lijn komen met onze volmaakte ziel en die groeiende volmaaktheid zich in ons aardse leven manifesteert. Daarom kunnen we de kronieken beschouwen als een bemiddelingslichaam tussen alle verleden, huidige en toekomstige mogelijkheden, waarschijnlijkheden en eventualiteiten. Aan de kronieken kunnen we begrip en richting ontlenen wanneer we onszelf op onze levensreis ervoor openstellen ons optimale zelf in de fysieke wereld te realiseren.

Akasha reading

Ooit waren de kronieken alleen toegankelijk voor spirituele meesters, maar nu zijn ze open voor iedereen om grote en kleine vragen beantwoord te krijgen: Hoe kan ik het verleden eindelijk naast me neerleggen? Wat is mijn levensdoel? De informatie die je krijgt, gaat voorbij je persoonlijkheid. Het gaat over je wezen, over wie je ten diepste bent.  Het leren kennen van de diepere gronden van je ziel, geeft je de mogelijkheid daar overeenkomstig naar te leven.

Linda Howe heeft een betrouwbare methode ontwikkeld waarmee je toegang kunt krijgen tot deze bron van wijsheid: het pad van het gebed (Pathway Prayer Process). Ik heb deze methode geleerd tijdens mijn opleiding bij Jeannette Bunnik, een leerling van Linda Howe.

Door je bewustzijnsniveau te verhogen open je de deuren van het archief, waar de blauwdruk van je ziel op je wacht. Deze methode helpt je om vol vertrouwen je eigen kronieken te lezen, die van iemand anders of zelfs van je huisdier. De tijd was voor mij rijp om mijn eigen spirituele autoriteit te worden en mezelf toegang te verschaffen tot deze waardevolle bron.

Akasha reading

Tijdens een Akasha Reading fungeer ik als een brug tussen jou en de Akasha Kronieken. Ik vraag de Heren van de Akasha Kronieken om jou toegang te geven, zodat jij jouw vragen kunt stellen. De Heren van de kronieken geven de informatie vrij die voor het antwoord op jouw vragen beschikbaar is voor deze fase in je leven.

De antwoorden die je vanuit de Akasha Kronieken ontvangt komen van de meesters, leraren en dierbaren. Dit zijn hogere wezens die verbonden zijn met de Akasha Kronieken.

Meesters: zijn vertalers van de informatie, die door de Heren is vrijgegeven.

Leraren: zijn tijdelijk met je verbonden, om je te ondersteunen bij een bepaald thema in je leven . 

Dierbaren: Zielen met wie je ooit een dierbaar contact gehad. Ze zijn je helpers. Ze maken zich niet als persoon bekend. Ze zijn verbonden met het levensdoel en de bestemming van jouw Ziel.

Mijn rol is om mijn trilling te verhogen en me te openen voorbij mijn persoonlijkheid, om de energie en informatie te kanaliseren en te vertalen voor jou

De antwoorden zijn altijd liefdevol en helemaal afgestemd op jou. Het ruime perspectief van de Akasha Kronieken geeft vaak nieuwe inzichten en mogelijkheden, maar ook praktische tips hoe je dit in je leven kunt integreren. Je wordt als het ware vanuit een verruimd perspectief begeleid in jouw groei op Aarde. Het doel van een Akasha Reading is verruiming van je bewustzijn, zodat jij jezelf op optimale wijze op aarde kunt verwezenlijken. Soms wordt er tijdens de reading een heling toegepast door de Meesters, zodat je verder kan in je ontwikkeling.

De Akasha reading is online. Ik stuur je van te voren wat informatie over het stellen van de vragen zodat je je kunt voorbereiden. We maken eerst even kennis met elkaar en als jij er klaar voor bent, open ik de Akasha Kronieken voor je. Dit doe ik middels een gebed met daarin jouw volledige wettige naam. Vervolgens word je door de Akasha Kronieken uitgenodigd je vraag te stellen en lees ik jouw Akasha Kronieken voor je. De woorden, beelden, gevoelens die ik voor je ontvang, geef ik direct aan je door.

Boeken tip

Linda Howe: De Akasha kronieken, het archief van de ziel
Linda Howe: Helen met de Akasha kronieken
Jeannette Bunnik: Het licht van de Ziel
Ervin Laszlo: De Akasha-ervaring

Tarief

Het tarief voor de Akasha reading is € 80,- exclusief eventuele reiskosten. Over het algemeen duurt een consult 30-60 minuten.

Maak het geld voor de Akasha reading vóór de afspraak over naar:

M.P. Veenman

NL 81 INGB 0002 7855 66

o.v.v Akasha Reading met datum

Reserveren

Als je geen geschikt moment vindt, neem dan even contact op voor overleg over een ander moment.

Laden...

Op reis naar jezelf