Skip to content

Over mij

Over mij

Welkom op de website  van mijn praktijk MarPetra. Ik ben Marja Veenman en MarPetra is een samenvoeging van mijn namen, tevens de namen van mijn grootmoeder met wie ik via een medium mijn eerste spirituele contact had.

Mijn hele leven ben ik mij bewust van dat er ‘meer’ is dan het leven op aarde. Niet alleen na de dood, maar ook tijdens het leven. Maar ja, hoe geef je dat vorm in een omgeving waarin dit niet leeft? Ik heb dan ook veel rondgekeken in het spirituele circuit, regelmatig cursussen en workshops gedaan, maar het ook regelmatig naast me neergelegd omdat het mij niet bracht wat ik zocht. Wat zocht ik dan? Geen idee, ik wist alleen dat ik het nog niet gevonden had. Dus bleef mijn maatschappelijke leven vaak belangrijker.

Tijdens mijn zoektocht ben ik een opleiding gaan volgen bij Agnes de Vries van Buro voor Tarot en ben ik Tarot Mediator geworden. Door de tarot heb ik kennis gemaakt met het levenspad van de mens, de incarnatie op deze aarde. Met de reis naar mezelf. Dit heeft mij niet meer losgelaten en zo ben ik in aanraking gekomen met de Akasha kronieken. Juist omdat ik zolang op zoek ben geweest, heb ik steeds meer behoefte gekregen aan waarheid en spirituele autonomie. De Akasha kronieken hebben mij dit gegeven. Door de opleiding bij Jeannette Bunnik heb ik geleerd om mij open te stellen voor het contact met de Akasha en rechtstreeks vragen te stellen. Hoe indrukwekkend is het om de antwoorden te krijgen vanuit liefde en compassie, zonder oordeel. Als reader wil ik daar ook graag anderen kennis mee laten maken die net als ik op reis zijn naar zichzelf.

In 2022 ben ik gestopt met werken en vanuit de randstad naar Drenthe verhuisd. Hier vind ik de rust en ruimte die ik nodig heb om mijn weg te gaan op de manier die voor mij goed voelt. Zo ben ik de opleiding Mediumschap & Trance Healing Therapeut begonnen bij Jaco Elken, de Spirituele & Intuïtieve Academie. De laatste module heb ik in 2023 mogen doen, waar een examen onderdeel van was. Hoe mooi is het om met behulp van de hogere wezens de processen van jezelf en anderen te leren begrijpen en te mogen transformeren.

Marja Veenman Drenthe