Skip to content

Mediumschap

Mediumschap

In deze tijd beginnen de sluiers tussen onze 3D dimensie en hogere dimensies langzaam wat op te lossen. Dit ervaren we doordat we niet alleen meer met andere mensen kunnen communiceren maar ook met zielen in andere dimensies. De spirituele wereld is steeds toegankelijker voor ons, gewone mensen die de behoefte voelen om contact te maken met de frequenties van die hogere dimensies.

Vroeger was dit voorbehouden aan enkelen, maar in deze tijd voelen mensen steeds vaker dat er meer is tussen hemel en aarde. Ook ervaren zij steeds vaker de gidsen, engelen, overleden dierbaren en andere hogere wezens die bij ons zijn. Gelukkig wordt dit ook meer geaccepteerd en realiseren we ons ook steeds meer dat de tijd die wij ons ‘leven’ noemen, slechts een van vele incarnaties is die wij mogen doorleven.

medium drenthe Erm

Medium

Tijdens een consult Mediumschap gaan we samen uitzoeken wat er bij jou aandacht vraagt. Dit doen we door af te stemmen op de hogere wezens die bij jou zijn en ons leiden naar de oorzaken van je van pijn of blokkade(s) te komen, die persoonlijke of spirituele groei kunnen belemmeren. Drukkende overtuigingen, emotionele pijn en/of verdriet, afgesloten gevoelens, vaste patronen en blinde vlekken kunnen worden achterhaald en inzichtelijk worden gemaakt. De blokkade of pijn kan in dit of vorige levens zijn ontstaan en horen te worden ontleed en ontrafeld om getransformeerd te worden, zodat de blokkade kan worden losgelaten. Zo kan men in een nieuwe energieruimte stappen. Het loslaten van deze en vaak onbewust onderdrukte emoties en het aangeven van het zielspad geven ruimte en stroming in lichaam en geest. Dit is zoals Jaco Elken het beschreven heeft in de opleiding die ik bij hem gevolgd heb en zo ervaar ik het ook tijdens de consulten die ik mag doen en gekregen heb tijdens de opleiding.

Tarief

Het tarief voor de mediumconsult is € 80,- exclusief eventuele reiskosten. Over het algemeen duurt een consult rond 60 minuten.

Maak het geld voor het mediumconsult vóór de afspraak over naar:

M.P. Veenman

NL 81 INGB 0002 7855 66

o.v.v Mediumconsult met datum

Reserveren

Als je geen geschikt moment vindt, neem dan even contact op voor overleg over een ander moment.

Laden...

Op reis naar jezelf